Loredana si Moty Dance pregatesc un nou videoclip – “Val dupa Val”

Nu-i asa ca va era dor de o melodie de vara, veselea si optimista care sa va aminteasca de fiorii primei iubiri?

Loredana lanseaza cel mai nou hit al verii, “Val dupa Val” pentru care a filmat un videoclip pe masura! Energie, bucurie, culoare si mult dans! De aceste lucruri veti avea parte odata cu lansarea clipului!

Si pentru ca atunci cand vine vorba de dans, noi suntem prezenti, echipa de dansatori si coregrafi Moty Dance School au pregatit o coregrafie care aminteste de vacanta, in ton cu tematica videoclipului!

IMG_1248

 

La filmari, distractia a fost la ea acasa, energia pozitivia, peste limite, iar dansul, de cea mai buna calitate!

Coregrafii Moty Dance, Andrada Morgovan si Andrei Minea au fost responsabili pentru crearea unui moment artistic, care va indemna toti privitorii sa se ridice de pe scaune si sa danseze pe ritmurile melodiei “Val dupa val”.

IMG_1242IMG_1268

 

Desi Moty Dance nu este la prima colaborare cu Loredana Groza, fiecare proiect in care suntem implicati alaturi de aceasta artista de renume ne bucura si ne onoreaza!

Acest videoclip se anunta unul incendiar, inspirat din energia si culoarea filmelor Bollywood, in care dansul joaca un rol bine meritat!

Asteptam cu nerabdare lansarea acestui proiect si deja ne pregatim intens pentru cele viitoare! Pentru ca la Moty Dance surprizele vin “Val dupa Val”! :)

 

 

IMG_1228